Homo Politicus

Социална мрежа за политика

Поздравявам Ви за инициативата да създадете тази мрежа. Нека това бъде още един комуникационен канал за граждански активни хора с различни политически убеждения.

Споделяне

Отговори на това

Отговори на тази дискусия

Поздрави и от мен!!! Но............като гледам групата, май май само либераааааааааално ще се хвалим и ще си се радваме. Затова приобщете и "приятели", които да поприземяват отбора. Аз почвам. Дано не остане като многото интернет страници, които стартираха предизборно и многото запуснати, недействащи блогове на действащи политактивисти.

Отговори на това

Ааа, не бива да е само либерална :-). Вече виждам, че има и социадемократи, социалисти, антиглобалисти и пр. Добре би било ако всички канят свои приятели, за да бъда максимално разноцветна в политическо отношение тази мрежа. И дано всички да са активни с публикации и мнения. Поне аз имам намерение най-малкото да споделям тук всичко, което пиша на своя блог, който поддържам вече две години - www.btsekov.com.

Отговори на това

Хайде и ние от малцинствено-политическите групи да имаме представителство :)

Отговори на това

Поздравления за Борислав (Цеков) и другите за създаване на мрежата.
По отношение на "либералното" доминиране - има наистина и представители и с други политически възгледи, сред които съм и аз. Макар политическата сила, към която да принадлежа определя съвременната социалдемокрация като социално-либерален проект.
Също така - либералната алтернатива в BG в момента е в дълбока криза - не виждам либерален политически субект, който да минава 4-те процента. Така че - стартираме, май, с изравнени сили :-).
Поздрави и на Богомил Шопов - макар да не се познаваме лично, сме били заедно на няколко форума, един от които бе срещу прословутата Наредба №40 на МВР за следене на комуникациите.
За съжаление ВАС не отмени най-спорните текстове. Апропо - имаме свалена стенограмата от тази дискусия, тъй че ако някой се интересува мога да я изпратя.

Отговори на това

Всичко за

© 2009   Създадено от Борислав Цеков в Ning.   Създай своя социална мрежа

Идентификационни табелки  |  Докладвай проблем  |  Поверителност  |  Условия на обслужване

Влизане в чата